Hvad er forskellen mellem at slette og annullere en aktivitet?

Hvad er forskellen mellem at slette og annullere en aktivitet?

Hvis du sletter en aktivitet, bliver den helt fjernet fra kalenderen, Tutti osv.

Derimod vil en aflyst aktivitet stadig være synlig i kalenderen, Tutti osv., men den vil blive markeret som aflyst.
Det er også muligt at meddele deltageren, at en aktivitet er aflyst.

Hvis en aktivitet er forud for tid, som medlemmer er blevet informeret om, anbefaler vi at annullere aktiviteten i stedet for at slette den.