Om man ikke ønsker at et innmeldings-skjema skal kunne brukes lenger kan man enten slette eller deaktivere det.
Et deaktivert innmeldings-skjema vil fortsatt være tilgjengelig i Styreportalen og kan aktiveres igjen seinere.
Derimot om man sletter et innmeldings-skjema vil det fjernes helt fra Styreportalen.
Du kan slette/deaktiver et innmeldings-skjema ved først å trykke inn på fanen "Personer --> Innmeldinger".
Deretter trykker man på den hvite knappen med et tannhjul i øvre høyre hjørnet.
Trykke deretter på det innmeldings-skjema i denne listen du ønsker å slette/deaktivere.
Du kan nå slette eller deaktivere innmeldings-skjemaet ved å trykke på en av de to knappen nede til venstre.