Når et prosjekt er over, eller det ikke trengs lengre, kan man enten slette eller arkivere prosjektet.
- Et arkivert prosjekt vil det ikke være synlig i Tutti lengre og heller ikke være normalt synlig i Styreportalen, men man kan fortsatt finne prosjektet under "Prosjekter" ved å trykke "Vis arkiverte".
- Et slettet prosjekt vil slettes helt. I motsetning til et arkivert prosjekt er det ikke mulig å finne det eller gjenopprette det igjen.
Du kan slette/arkivere et prosjekt på lignende måte som man redigerer det:
- Trykk først inn på prosjektet i listen over prosjekter.
- Deretter trykk på den blå knappen merket "Rediger" i øvre høyre hjørnet.
- Du vil nå se en boks merket "Informasjon". I nedre venstre hjørnet av denne boksen er to knapper: en oransje merket "Arkiver" og en rød med et søppelspann-ikon.
Trykk på den oransje for å arkivere eller den rød for å slette.