Hvordan redigere en gruppe?

Hvordan redigere en gruppe?

Du kan redigere en eksisterende gruppe ved å trykke på den blå knappen til høyre for gruppens navn. Det vil da vises en dialog som lar deg endre info om gruppen.

Om det er grupper som dere ikke bruker lengre så anbefaler vi å sette dem til ikke å lengre være aktiv.
Det er ikke mulig å endre hvilken avdeling en gruppe er knyttet.