Du kan slette en person som er lagt til en rolle. Dette vil gjøre at personen mister tilganger knyttet til den rollen, med mindre de har en annen rolle som gir samme tilganger. Om en person skal flyttes til en ny rolle anbefaler vi å først legge dem inn i den nye rollen før de fjernes fra den gamle.
For å fjerne en person fra en rolle trykk først på de tre prikkene bak navnet til personen.
Når du har trykket på de tre prikkene bak personens navn, trykk så på "Fjern person".
Du vil deretter få opp en varsel om at personen vil kunne miste tilganger som er knyttet til denne rollen. Om du er sikker på at personen skal fjernes fra rollen trykk "Fjern person fra rolle".