I listene under "Personer" kan dere se tidligere/sluttede medlemmer. Disse vises ikke normalt, men man kan skru på visning av dem:
Trykk på "Aktive medlemmer" i øvre høyre hjørnet av listen. Du kan nå velge om du vil se "Aktive medlemmer" eller "Alle medlemmer" som også inkluderer tidligere/sluttede medlemmer: