Du kan redigere og slette en eksisterende aktivitet.
Trykke først på aktiviteten i kalenderen slik at du får opp all info om aktiviteten.
Når du har trykket på en aktivitet kan du redigere den ved å trykke på den blå knappen merket med en blyant eller slette den ved å trykke på det røde søppelspannet: