Finn først personen du ønsker å avslutte medlemskapet til i en av listene under meny-valget "Personer".
Trykk deretter på navnet til personen for å få opp detaljer.
Boksen nede til venstre viser medlemskapet til personen.
Du kan avslutte medlemskapet til personen ved å trykke den røde knappen merket "Avslutt medlemskap".