I motsetning til å slette en aktivitet vil en avlyst aktivitet fortsatt være synlig i kalenderen, Tutti, etc., men den vil bli merket som avlyst. Det er også mulig å varsle deltaker om at en aktivitet er avlyst. Om en aktivitet er frem i tid som medlemmer har blitt informert om anbefaler vi heller å avlyse aktiviteten enn å slette den.
Du avlyser en aktivitet ved å finne den i kalenderen og trykke på tittelen til aktiviteten slik at du får opp mer info. Deretter trykker du på den blå knappen med en blyant for å redigere aktiviteten.
Når du har trykket inn for å redigere en aktivitet får du valget "Avlys aktivitet", skru på dette valget for å avlyse aktiviteten.
Når du setter på "Avlys aktivitet" får du også opp valget om å varsle medlemmer i Tutti om at aktiviteten er avlyst.