Dersom du sletter en aktivitet vil den fjernes helt fra kalender, Tutti, etc.
I motsetning vil en avlyst aktivitet fortsatt være synlig i kalenderen, Tutti, etc., men den vil bli merket som avlyst.
Det er også mulig å varsle deltaker om at en aktivitet er avlyst.
Om en aktivitet er frem i tid som medlemmer har blitt informert om anbefaler vi heller å avlyse aktiviteten enn å slette den.