Hvordan sletter man et udvalg?

Hvordan sletter man et udvalg?

Et udvalg kan kun slettes, hvis der ikke er medlemmer i udvalget.
Så gå først ind på fanen "Opsætning --> Rolletildeling" for at fjerne alle personer fra rollerne tilknyttet udvalget.
For mere info om se "Hvordan fjerner man en person fra en rolle?".

Når udvalget ikke længere har medlemmer, kan det slettes fra "Opsætning --> Udvalgsopsætning".
Tryk på gearet til højre for udvalgsnavnet.


Du får nu en dialogboks, der giver dig mulighed for at slette eller redigere et udvalg.
For at slette udvalget tryk på "Slet" i nederste venstre hjørne.