Når et projekt er slut, eller ikke længere er nødvendigt, kan du enten slette eller arkivere projektet.
- Et arkiveret projekt vil ikke længere være synligt i Tutti og vil normalt heller ikke være synligt i bestyrelsesportalen, men du kan stadig finde projektet under "Projekter" ved at trykke på "Vis arkiveret".
- Et slettet projekt vil blive slettet fuldstændigt. I modsætning til et arkiveret projekt er det ikke muligt at finde det eller gendanne det igen.
Du kan slette/arkivere et projekt på samme måde som ved at redigere det:
- Tryk først på projektet i listen over projekter.
- Tryk derefter på den blå knap mærket "Rediger" i øverste højre hjørne.
- Du vil nu se en boks mærket "Information". I nederste venstre hjørne af denne boks er der to knapper: en orange mærket "Arkiv" og en rød med et skraldespandsikon.
Tryk på den orange for at arkivere eller den røde for at slette.