Det er muligt at redigere eksisterende roller. Hvis du redigerer adgangen til en rolle, vil dette også ændre adgangen til personer i denne rolle.
Du kan redigere en rolle ved at trykke på den blå knap mærket "Skift" under adgangen til en rolle.
Når du trykker på denne knap, får du en dialogboks, der giver dig mulighed for at ændre rollen. Se "Hvordan opretter du en rolle?" for mere information om roller og adgang.