Du kan redigere en eksisterende gruppe ved at trykke på den blå knap til højre for gruppens navn. Der vises en dialogboks, som giver dig mulighed for at ændre oplysninger om gruppen.
Hvis der er grupper, du ikke længere bruger, anbefaler vi at indstille dem til ikke længere at være aktive.
Det er ikke muligt at ændre, hvilken afdeling en gruppe er tilknyttet.